LG Artcool Mirror

LG Artcool Mirror är känd för sin snygga design. Dess snygga yttre döljer dessutom en mycket effektiv luft-luftvärmepump från LG. Du får både bra besparing och snygg design med LG Artcool Mirror.

LG Artcool Mirror kallas ofta i Sverige för LG Nordic Artcool Mirror för att visa på att den är utvecklad för nordiskt klimat.

En värmepump som tål att synas

Med LG Nordic Artcool Mirror har LG försett marknaden med något som var mycket efterfrågat, nämligen en riktigt snygg luft-luftvärmepump.

Luft-luftvärmepumpar bör placeras centralt, så att luften verkligen kan spridas i huset. Dessutom bör inte avståndet mellan utedel och innedel vara alltför stort. Det brukar alltid gå att hitta en bra placering för en luft-luftvärmepump, men denna placering gör ofta att värmepumpen är väl synlig. Många vill inte ha en tråkig luft-luftvärmepump på väggen i vardagsrummet.

LG Artcool Mirror fyller denna lucka. Den passar bra in i ditt vardagsrum och kompletterar annan elektronik som tv-apparater och högtalare på ett tilltalande sätt.

Svart, silver eller vit

LG Nordic Artcool Mirror finns i svart och silver och versionen LG Nordic Artcool White är som namnet utsäger vit. Värmepumparna i serien har kromdetaljer och en frontpanel i härdat glas.

Ren inomhusluft

LG Artcool Mirror har ett mångdubbelt luftfilter, som avlägsnar så väl dåligt lukt som olika partiklar från luften. Luften passerar först ett plasmafilter som tar bort små partiklar, som damm och mögel. Därefter tar sig luften genom ett trippelfilter, som avlägsnar dålig lukt. Slutligen passerar luften genom ett allergifilter, som ser till att luften inomhus är fri från allergener och att inomhusluften är hälsosam för alla. De olika filtren rengörs dessutom automatiskt.

Smart luftflöde

LG Artcool Mirror har ett luftflöde som anpassas efter förusättningarna. Vid uppvärmning riktas luftströmmen nedåt och vid luftkonditionering riktas luftflödet rakt fram. Med hjälp av inställningsbara lameller kan du dessutom anpassa luftflödets riktning både horisontellt och vertikalt.

LG Artcool Mirror kan dessutom trycka luften så långt som 10 meter direkt från själva värmepumpen, vilket ger en effektiv spridning av den varma eller kalla luften.

En tålig värmepump för svenskt klimat

Utomhusdelen är tillverkad med speciella lösningar för att verkligen klara sig i vårt svenska klimat. LG Nordic Artcool Mirrors utedel är tillverkad i galvaniserat stål och ytor och komponenter är behandlade med Anti Corrosion Gold, som skyddar mot rost i vårt periodvis mycket fuktiga klimat.

Detta får du

  • En riktigt snygg värmepump
  • Stor besparing
  • Uppvärmning
  • Luftkonditionering
  • Luftrening
  • En utedel som är tål svenskt klimat
  • Låg ljudnivå (19 dB)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

- snygga värmepumpar av hög kvalitet