LG Nordic Libero

LG Nordic Libero är en kraftfull luft-luftvärmepump från LG, som passar dig som helt enkelt vill ha en kraftig luftvärmepump med stora besparingsmöjligheter.

Hälsosam luft inomhus

LG Nordic Libero innehåller även LG:s smarta luftfilter med flera olika sorters filter. Det första filtret tar bort små partiklar ur luften och renar därmed luften från exempelvis fint damm och mögelsporer. Därefter följer ett trippelfilter som tar bort olika lukter, så du slipper spridning av exempelvis rök och matos i huset. Slutligen passerar luften igenom ett allergifilter. Här finns enzymer som oskadliggör de allergener som passerat genom de andra filtren. Automatisk rengöring ser till så att inte bakterier samlas i filtren.

Sammanlagt ger de olika filtren en hälsosam luft i hemmet och underlättar vardagen för den som är allergisk eller har ett nedsatt immunförsvar.

LG Nordic Libero har även avfuktningsfunktion, vilket kan ta ned fuktnivåerna så att du minskar risken för mögelangrepp i huset.

En tyst luft-luftvärmepump

LG Nordic Libero är en riktigt tyst värmepump. Inomhusdelen kan gå så lågt som 19 dB. Som jämförelse kan nämnas att ett armbandsur tickande ligger på ca 20 dB.

Anpassningsbar luftström

En rad olika funktioner gör så att luftströmmen kan anpassas efter de aktuella förutsättningarna och önskemålen.  Air Flow Control anpassar luftströmmen efter värme och kyla. Vid uppvärmning riktas luftströmmen nedåt och vid luftkonditionering framåt.

Med Auto Swing kan du själv ställa in luftströmmens riktning. Du kan kontrollera luftströmmen både vertikalt och horisontellt.

Luftflödet är också så kraftigt att värmepumpen kan sprida luften hela 10 meter bort. På så vis sprids den varma eller kalla luften snabbt från din värmepump och ut i hela huset.

En snygg värmepump

LG Nordic Libero är en snygg värmepump. LG lägger stort fokus på design och tillverkar helt enkelt riktigt snygga värmepumpar, även om den speciella designvärmepumpen LG Artcool Mirror tillhör en klass för sig.

En utomhusdel som passar i Sverige

LG Nordic Libero har en mycket tålig utomhusdel. Utedelen är behandlad med Anti Corrosion Gold. Denna ytbehandling ger utedelen ett extra bra skydd mot nederbörd och de höga fuktnivåer vi ofta har i Sverige.

Detta får du

  • Stor besparing
  • Uppvärmning
  • Luftkonditionering
  • Luftrening
  • En utedel som är tål svenskt klimat
  • Stilren design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

- snygga värmepumpar av hög kvalitet