LG Nordic Prestige

LG Nordic Prestige är den senaste värmepumpen från LG, som har blivit en enastående succé. I och med de enastående testresultaten är LG Nordic Prestige idag en av de mest efterfrågade värmepumparna på marknaden. Helt naturligt för en testvinnare.

Bäst i test

LG Nordic Prestige har uppvisat enastående testresultat i Energimyndighetens tester. LG Nordic Prestige är en värmepump som verkligen kan leverera mycket energi i form av värme mot den energi som värmepumpen gör av med.  LG Nordic Prestige visar upp toppresultat i alla kategorier. Testet visar att du kan spara upp till 75 % av uppvärmningskostnaderna med en LG Nordic Prestige.

Stor besparing med LG Nordic Prestige

Med LG Nordic Prestige kan du få en riktigt stor besparing, oavsett var du bor i Sverige. I södra Sverige visar testresultaten en besparing på upp till 75 % och i norra Sverige en besparing på upp till 52 %.

Detta är resultatet av LG:s fokus på att utveckla tekniska lösningar som ligger i framkant. Genom olika

En snygg värmepump

LG Nordic Prestige är inte en designvärmepump, men det innebär inte att den inte är snygg – tvärtom! LG Nordic Prestige har snygga linjer och former. Den har ett speciellt mönster, som ger den en intressant yta. För att vara en vanlig luft-luftvärmepump är LG Nordic Prestige därför en mycket snygg värmepump.

Är du däremot extra intresserad av just snygg design, kanske LG Artcool Mirror är värmepumpen för dig.

En tyst värmepump

Du kanske är orolig för ljud och buller från luft-luftvärmepumpen? Du behöver inte oroa dig. LG Nordic Prestige är en mycket tyst värmepump. Genom att välja ett lågt fläktläge får du marknadens kanske allra tystaste luft-luftvärmepump. Ett utmärkt val för en ljudkänslig person.

Inställbara fläktlägen

LG Nordic Prestige har fem olika fläktlägen. Den har också en automatisk fläktinställning för dig som tycker det är bekvämt att värmepumpen automatiskt anpassar sig efter de aktuella behoven och förutsättningarna.

Du kan dessutom köra LG Nordic Prestige på enbart fläkt. På så vis kan du exempelvis sprida värmen i huset från en annan värmekälla, som exempelvis en braskamin.

Värmepumpen för nordiskt klimat

LG Nordic Prestige är precis som namnet antyder utvecklad för vårt nordiska klimat. Det innebär bland annat att den har avfrostningsfunktion, så att den klarar kallare temperaturer utomhus.

LG Nordic Prestige använder också LG:s patenterade Anti Corrosion Gold™, som ger värmepumpen ett extra skydd, med hjälp av guld.  Luft-luftvärmepumpen LG Nordic Prestige har dessutom ett gelinkapslat kretskort, för extra skydd i vårt tidvis mycket fuktiga klimat.

Detta får du:

  • Stor besparing
  • Uppvärmning
  • Luftkonditionering
  • Underhållsvärme
  • Luftrening
  • Separat fläktläge
  • Låg ljudvolym
  • Automatisk återstart vid strömavbrott
  • En utedel som är tål svenskt klimat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

- snygga värmepumpar av hög kvalitet